041 542 422
Pritisni ENTER za iskanje
Komu je nega psa na domu namenjena?

Nekateri kužki so izjemno občutljivi in jim že vožnja z avtom predstavlja velik stres. Tudi nekateri starejši psi postanejo z leti manj tolerantni na vožnjo in se raje držijo domačega okolja.

V tem primeru priporočamo nego na domu, ki se je v praksi pokazala za izjemno uspešno.

Morda pa ste starejši občan in za svojega zvestega prijatelja sami že nekoliko težje poskrbite. Pokličite PetShui in z veseljem vam bomo pomagali.

Nego na domu izvajamo v Ljubljani in okolici.
Pokličite : 041 542 422
KONTAKT
royal-negovalni-paket
Kako poteka nega na domu?

Nega na domu poteka zelo podobno kot v salonu. Ko se negovalec pripelje na vašo lokacijo, ima s seboj vso potrebno opremo za popolno nego vašega kosmatinca. Le v primeru, da skrbnik želi popolno nego s kopanjem, naj priskrbi kopalno kad. Primerne preparate kot so šamponi in balzami prinese negovalec.

Da bi negovalec prinesel primerno kozmetiko, je pomembno, da skrbnik že pri rezervaciji termina (bodisi po telefonu ali elektronski pošti) pove o morebitnih posebnostih glede stanja kožuha in kože. Na primer, če ima pes bolhe, alergije, rane ipd.

Ali naj psa okopam sam pred prihodom negovalca?

Rezultati nege so zelo odvisni od predpriprave. Če je dlaka slabo oprana ali preparati niso dovolj učinkovito sprani z dlake, to zelo negativno vpliva na striženje in na končni izgled. Če ste zelo vešči kopanja vašega kosmatinca in imate kakovostno kozmetiko za nego kožuha, psa okopajte sami. V nasprotnem primeru priporočamo, da predpripravo prepustite strokovnemu negovalcu.