041 542 422
Pritisni ENTER za iskanje

Pasji salon PetShui

Od kje ime “Pasji salon PetShui”? Ime salona PetShui je izpeljanka iz besede FengShui. Pomeni pa: ljubljenček (Pet) in voda (Shui). S kombinacijo obeh dobimo: Spa za vašega psa 🙂

 

S pomirjujočim ambientom, glasbo in relaksacijsko masažo minimiziramo stresne dejavnike za vašega ljubljenčka. Starejšim in občutljivejšim kužkom nudimo tudi svetlobno terapijo z medicinsko Bioprtorn lučjo.

Zato je PetShui salon s holističnim in sočutnim pristopom do psov, njihova psiho-fizična dobrobit pa je na prvem mestu.

Lahko ste prepričani, da je vaš ljubljenček v dobrih rokah, saj zanj skrbi ekipa strokovno usposobljenih in sočutnih sodelavcev. Kontaktirajte nas!

»Salon je rezultat srčne želje iz otroštva, da bi pomagala živalim, kolikor je v moji moči. Ker svojih kužkov nisem imela, sem sprehajala vse v naši ulici. Film Sreča na vrvici je bil moj najljubši 🙂 Od študija veterine sem bila odvrnjena, a sem vseeno dobila priložnost, da sem več kot leto dni volontersko delala na veterinarski kliniki, kjer sem pridobila pomembna znanja za delo z živalmi.

Po dokončanem študiju komunikologije in po 20 letni karieri v prodaji in marketingu, sem ugotovila, da je moje srce še vedno pri živalih. Zato sem se odločila za šolanje na mednarodni šoli za pasje frizerje na Dunaju. Moja vizija je, da na ta način pomagam čim več kužkom in o pomembnosti nege in zdravja psov, ozavestim čim več njihovih skrbnikov 🙂 «

Petra Slobodnik

Mednarodno certificirana frizerka psov in ustanoviteljica pasjega salona PetShui.

Petra se redno izobražuje na akademiji Iv Saint Bernard – svetovno priznana Italijanska akademija s številnimi podružnicami po svetu, ki ima certificirano petsafe kozmetiko.

T: 041 542 422 | E-mail: info@petshui.si

»Že kot otrok sem bil ves čas obdan z živalmi. Tako je tudi v letih, ko sem se moral odločiti za študijski program, bila veterina logična izbira. Ta študij mi je dal ogromno izkušenj in znanja. Tudi moj odnos do živali se je v času študija korenito spremenil. Nanje gledam kot na bitja, ki jih obravnavam enako kot ljudi in si tako prav vse zaslužijo prijetno bivanje na tem planetu, za katerega upam in prispevam po svojih močeh, da se bo zopet povrnil v raj.

Ko sem spoznal različne pristope k zdravljenju živali, me je tradicionalna kitajska veterinarska medicina navdušila s svojimi uspehi, filozofijo in pogledom na telo ter sodobnimi znanstvenimi dognanji. Tako sem se odločil za podiplomsko izobraževanje na Chi Institute v Madridu ter v letu 2016 izpolnil vse zahtevane pogoje za mednarodno priznanega certificiranega veterinarskega akupunkturista.

Po izobraževanju v Madridu sem se odločil za podiplomsko izobraževanje veterinarske homeopatije v upanju, da ga v naslednjih letih uspešno zaključim. Še ena oblika zdravljenja živali, ki me je navdušila s svojimi uspehi.«

David Zorko, dr. vet. med.

Certificiran veterinarski akupunkturist
T: 031 863 341 | E-mail: akupunktura.jezek@gmail.com

»Da bom po poklicu veterinar, sem si želel že kot otrok. Tako sem po končani osnovni šoli nadaljeval šolanje na Srednji agroživilski šoli v Ljubljani. Tam se mi je želja za delo z živalmi še poglobila. Po končani srednji šoli sem se vpisal na Veterinarsko fakulteto Univerze v Ljubljani.

Akupunktura za živali me je zanimala že med študijem. Prvič sem se z akupunkturo srečal na Erazmus izmenjavi v Zagrebu v zadnjem letniku študija. Tako sem se v začetku leta 2015 vpisal na eno izmed vodilnih šol za kitajsko veterinarsko medicino CHI Institut iz Floride, kjer sem uspešno pridobil certifikat za opravljanje veterinarske akupunkture. Dodatne praktične izkušnje pa sem pridobival na Veterinarski fakulteti na Dunaju.

Ker sem v tem času videl veliko uspešnih primerov zdravljenja s kitajsko veterinarsko medicino, sem se odločil  za magisterjski študij tradicionalne kitajske veterinarske medicine. V času magisterija bom poglobil svoje znanje in se še dodatno izučil za terapevta s hrano, kitajskimi zelišči in tui na masažo za živali.

V času šolanja so predavatelji opazili mojo strast do vzhodne medicine in me predlagali za člana sveta direktorjev pri Svetovni organizaciji tradicionalne kitajske veterinarske medicine (WATCVM). Leta 2015 sem bil izvoljen in s ponosom postal predstavnik za Slovenijo.«

Matic Kebler, dr. vet. med.

Certificiran veterinarski akupunkturist
T: 041 555 284 | E-mail: nfo@tkvm.si

Zakaj obiskati salon PetShui?

Salonov za nego psov je veliko, vendar se od večine razlikujemo po ključnih sledečih zadevah:

Strokovnost

V pasjem salonu PetShui deluje ekipa strokovno podkovanih in prijaznih ljudi, katerih življenjsko poslanstvo je pomoč živalim.

Brezplačna nega

Pasji salon PetShui vam ponuja brezplačno nego mladičkov do 6 meseca starosti.

Nega na domu

Za nego vašega štirinožnega prijatelja ne rabite nikamor hoditi, saj po dogovoru pridemo do vas.

Naravni izdelki

Pri negi vaših prijateljčkov v salonu PetShui uporabljamo le naravno, profesionalno kozmetiko.

  • icon-locationSoussenska ulica 30, Ljubljana
  • icon-phone+ 386 (0) 41 542 422
  • icon-mailinfo@petshui.si